Ton Balıklı Wrap Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adettortilla ekmeği
- 200 gramkonserve ton balığı
- 2 yemek kaşığıkrema
- 2 adetsalatalık turşusu
- 1 tatlı kaşığıkapari turşusu
- 1/4 demetdereotu
- 2 adetorta boy salatalık
- 4 adetkıvırcık marul yaprağı
Ton Balıklı Wrap Tarifinin Püf Noktası
Konserve ton balığının suyunu iyice süzdürdükten sonra kremayla karıştırın.
Ton Balıklı Wrap Tarifi Nasıl Yapılır?
- Ton balıklı iç harcı hazırlamak için; konserve ton balığının suyunu süzdürün. Dereotu yaprakları ve kapari turşusunu incecik kıyın. Kıvırcık marul yapraklarının sert kısımlarını aldıktan sonra bol suda yıkayın ve sla
- Bol suda yıkadığınız küçük boy salatalığı, kabuklarını soymadan uzun ince şeritler halinde kesin. Orta, çekirdekli kısımlarını alarak kullanmayın. Salatalık turşularını minik minik doğrayın.
- Küçük parçalar haline gelen konserve ton balığını; krema, incecik kıyılmış dereotu, kapari turşusu ve salatalık turşularıyla harmanlayın.
- Tortilla ekmekleri üzerine ton balıklı karışımı bolca sürün. Marul yapraklarını ve şeritler halinde kesilmiş salatalık parçalarını ekledikten sonra rulo şeklinde sarın.
- Küçük ikramlıklar hazırlamak için; wrap'leri, dört eşit parçaya böldükten sonra bekletmeden sevdiklerinizle paylaşın.
Ton Balıklı Wrap Tarifinin Servis Önerisi
Krema
yerine olgunlaşmış avokado püresi ve arzu ettiğiniz baharatları
kullanarak da wrap hazırlayabilirsiniz.Seviyorsanız tortilla ekmekleri
üzerine bir parça hardal sürdükten sonra da wrap hazırlığına
başlayabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder