Raw Vegan Cupcake Tarifi İçin Malzemeler
- 20 adetmakademya fındığı
- 1 çay kaşığıvanilya esansı
- 1 çorba kaşığıhindistan cevizi yağı (soğuk sıkım)
- 3 çorba kaşığıagave şurubu
- 1 adettaze sıkılmış limon suyu
- 2 çorba kaşığışekersiz badem sütü
- 1 çimdikince çekilmiş deniz tuzu
- 15 adetçiğ kaju
- 4 adetiri Medine hurması
- 0.5 bardakbadem unu
- 2 çorba kaşığıpancar suyu
- 1 çorba kaşığıhindistan cevizi yağı
- 20 adetböğürtlen
Raw Vegan Cupcake Tarifinin Püf Noktası
Kremanın
kıvamı istediğiniz katılığa gelene kadar buzlukta bekletebilirsiniz.
Yeterince soğutarak kolayca sıkılmasını sağlayabilirsiniz.
Raw Vegan Cupcake Tarifi Nasıl Yapılır?
- 20 adet makademya fındığı, 1 çay kaşığı vanilya ekstratı, 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı, 3 çorba kaşığı agave şurubu, 1 limon suyu, 2 çorba kaşığı şekersiz soya sütü ( ya da badem sütü) ve tuzun hepsini blender'a yerleştirin.
- Malzemeleri iyice karıştırıp, pürüzsüz bir kıvam alana kadar blenderda yüksek hızda çalıştırın.
- Karışımı küçük cupcake kalıplarına yerleştirip buzluğa koyun ve 15-20 dakika bekletin.
- Tüm krema malzemelerini ; 15 adet makadamya ( ya da kaju) fındığı, 4 adet medjool hurma, 1/2 bardak badem unu, 1 çorba kaşığı pancar tozu ( ya da lingonberry tozu), 1 çay kaşığı limon suyu, 1 çorba kaşığı vegan margarini blendara doldurarak yine yüksek hızda pürüzsüz bir kıvama elde edene kadar karıştırın.
- Krema karışımını bir kaseye dökerek, buzlukta 15dk bekletin.
- Karışımı buzluktan çıkararak pasta süsleyici bir araç yardımıyla cupcake hamurunun üzerine noktalar halinde sıkın.
- Meyvelerle süsleyerek soğuk olarak tüketin.
Yorumlar
Yorum Gönder