PİŞİ TARİFİ




 

Malzemeler


  • 2 su bardağıılık süt
  • 1 yemek kaşığıtoz şeker
  • 1/2 paketyaş maya
  • 5 su bardağıun
  • 1 tatlı kaşığıtuz

    Kızartmak için:

  • Tavanın büyüklüğüne göre  2 3 su bardağı ayçiçek yağı

    Pişi Tarifinin Püf Noktası

    Hamurları kızartma işlemi öncesinde de dinlendirmeye dikkat edin.Hamurun elinize yapışmaması için; ellerinizi hafif bir şekilde yağladıktan sonra şekil verin ve kızartın.

    Pişi Tarifinin Pişirme Önerisi

    Kızartma yağını soğuduktan sonra kapağı kapalı bir kavanozda, oda sıcaklığında, karanlık bir dolapta saklayabilir diğer kızartma işlemlerinde de kullanabilirsiniz.Afiyet olsun.

Yorumlar