Fırınlanmış Baharatlı Kaju Tarifi İçin Malzemeler
- 400 gramçiğ kaju
- 1 yemek kaşığıayçiçek yağı
- 1 yemek kaşığınane
- 1 tatlı kaşığıkırmızı toz biber
- 1/2 çay kaşığıtuz
Fırınlanmış Baharatlı Kaju Tarifinin Pişirme Önerisi
Arzu ettiğiniz baharat ve kabak çekirdeği, fıstık, fındık gibi kuru yemişleri ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.
Fırınlanmış Baharatlı Kaju Tarifi Nasıl Yapılır?
- Ayçiçek yağı, nane, kırmızı toz biber ve tuzu küçük bir kapta karıştırın.
- Çiğ kaju fıstıkları ile baharat karışımını harmanlayın.
- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisinde önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika kadar pişirin.
- Kuru baharatlar ile lezzetlenen fıstıkları, kapalı bir kapta muhafaza ederek arzu ettiğiniz zaman tüketin. Atıştırmalık olarak sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.
Yorumlar
Yorum Gönder