- 10 adetlimon
- 2 su bardağıtoz şeker(az şekerli isterseniz 1 su bardağı ekleyebilirsiniz)
- 5 su bardağıiçme suyu
- 1/2 demetnane
- 2 su bardağıbuz
Ev Yapımı Limonata Tarifinin Püf Noktası
Toz
şekeri, rendelenmiş limon kabuğu ve limonlarla birlikte oldukça uzun
süre yoğurmanız limonatanın aroması ve ferahlığını arttıracaktır.
Ev Yapımı Limonata Tarifi Nasıl Yapılır?
- Nane yapraklarını da ekleyin.
- Özünün çıkması için bu karışımı tel bir süzgeç yardımıyla bir kaseye süzün.
- 5 su bardağı içme suyunu ekledikten sonra limonatayı buzdolabında soğutun.2 su bardağı buz ilavesiyle karıştırdıktan sonra keyfini çıkararak için. Afiyet olsun!
Yorumlar
Yorum Gönder