Balerin Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paketpetibör bisküvi
- 1 paket kakaolu puding
- 3 su bardağı süt
Balerin Pasta Tarifinin Püf Noktası
Bisküvileri
dik bir şekilde dizmeye özen gösterin. Aralarına eşit miktarda puding
sürmeye özen gösterin. Üzerine kullanacak pudinginiz kalmazsa ekstra
çikolata sos da yapabilirsiniz.
Balerin Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Kakaolu pudinginizi sütle birlikte bir tencerenin içerisine aktarın. Paketin arkasında yazan şekilde karıştırarak pişirin.
- Pudinginizi oda sıcaklığında karıştırarak soğutun.
- Bir petibör bisküviye kaşık yardımıyla puding sürün. Uzun bir servis tabağı ya da streç film sarılı baton kek kalıbına bisküviyi dik bir şekilde koyun. İşlemi bisküviler bitene kadar tekrarlayın.
- Fazla kalan pudingi spatula yardımıyla pastanızın üzerine yayın ve güzelce kaplayın. Ardından buzdolabında en az 5 saat kadar soğutun.
- Soğuduktan sonra pastanızı buzdolabından alın. Verev şekilde dilimleyin. Dilerseniz üzerini kırmızı meyvelerle süsleyerek de servis edebilirsiniz. Afiyetler olsun!
Yorumlar
Yorum Gönder